Céges ajánlat

Online jegyvásárlás:

216 000 Ft572 500 Ft

20-30%-os kedvezménnyel a 2 napos rendezvényre az előadásokra és a workshopokra

2023.11.15-2024.04.18.


SKU N/A Kategória

A regisztrációs díj összege magában foglalja az előadásokon/workshopokra való részvételt az adott napra/napokra, a névkitűzőt, a kávészüneteket, a kongresszusi ebédet, valamint a konferenciacsomagot.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A kitöltött regisztrációs lap beérkezését követően küldjük ki a díjbekérőt.  A regisztrációs díj befizetésére a díjbekérőt követően 3nap áll rendelkezésre. Lemondás esetén a regisztrációs díj visszafizetése 2024. április 01-ig kötbérmentes. 2024. április 02-át követően a regisztráció során megrendelt szolgáltatások díját teljes mértékben meg kell fizetni (a szolgáltatókkal kötött kötbéres szerződések miatt), függetlenül attól, hogy a számla addig kifizetésre került-e, hiszen a regisztrációkor megjelölt szolgáltatásokat megrendeljük, ezért lemondást kizárólag írásban (levél, e-mail) fogadunk el! Megértését köszönjük! A jelentkezési lapon megjelölt szolgáltatásokat megrendelem, azok ellenértékét befizetem, a lemondási feltételeket és az ÁSZF-ben foglaltakat megértettem és elfogadom.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fe97hu/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420