Szakképzés

 

A szegedi tanulóképzés terén újabb sikert könyvelhetünk el. Az országban elsőként élhetünk egy nagyszerű lehetőséggel. A Fogtechnikusok Egyesülete eddig is nagy energiát és figyelmet fordított a tanulóképzésre, a magasan képzett utánpótlás kinevelésére szorosan együttműködve a szegedi Kossuth Zsuzsanna szakképző intézménnyel.
Megoszthatjuk azt az örömteli hírt, miszerint a Fogtechnikusok Egyesülete támogatásával a SZTE Kossuth Zsuzsanna Technikum az Erasmus + pályázaton nyert, támogatást kapott. Ez azt jelenti, hogy a 15. évfolyamban lépő diákok a következő tanévben 3 hétre a Zirkonzahn fogtechnikus képzési központjában Olaszországba, Campo Tures-ben ismerhetik meg a digitális technikai folyamatokat, ott láthatják annak mindennapi felhasználását. A pályázati támogatás biztosítja a diákok útiköltségét, szállását és a megélhetési díját. A képzés kapcsán 16-18 diák és 1 fő kísérő tanár vehet részt a programban. Reméljük az elnyert pályázattal hosszútávra is tervezhetünk, így minden évben kiutaztathatjuk a diákokat.

Köszönjük azon személyeknek, akik a sikerhez hozzátették tudásukat, segítőkészségüket: Horváth
Levente Attila iskolaigazgató, Balogh-Puskás Enikő pályázati koordinátor, Németh László
DentAvantgArt.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fe97hu/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420