Protetikai Verseny információk

Meghívó és Versenykiírás

Dr. Prágai Géza Protetikai Emlékverseny
április 19-20. Szeged

Részletek:

A versenyre maximum 10 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

Ideje: 2024.04.19-20. péntek 09:30-16:00 óráig.

Helye: Szeged, TIK rendezvényközpont

Nevezési díj: 5 000 Ft

Nevezési határidő vége: 2024.03.28.

Díjazás: 2024.04.20-án 09:00 órakor

Résztvevői információ: életkor 20-25 év között, de legalább a szakmai iskola 2. osztályos tanulója lehet.

Nevezés: egyesulet@fe97.hu

Az emailben legyen feltüntetve: Név, életkor, lakcím, cég esetén az adószám, székhely cím, telefonszám.

Közleményben: Protetikai verseny

A versenyre való jelentkezés a beérkezett emailek sorrendjében történik, a jelentkezést követően állítjuk ki a díjbekérőt, valamint adunk tájékoztatást a versenyzői létszámról.

Verseny kiírás:

A résztvevők egy egyszerűen felállítható Angle 1-es harapási osztályú esetet kapnak. A funkciós modellek Stratos artikulátorba gipszelve állnak rendelkezésre. A műfogak Ivoclar Ivostar/Gnathostar műfogak lesznek, melyek ideálisak az eset megoldásához.

A fogfelállítás alkalmazott rendszere nem kötött, szabadon választható.

Kötelező elem: a modellanalízis, ideiglenes viasz-alaplemez kialakítás, a műfogak felállítása statikai szempontok alapján. A felállított fogpróba statikus okklúziójának dinamikussá alakítása szelektív becsiszolással. A mű íny részek végleges kimintázása.

A versenyhez biztosított: Minták, artikulátorba gipszelve, mobil bunsen, mikromotor, műfogak, okkklúziós kalotta, valamint lapviasz.

Amit hozni kell: Kéziszerszámok, alkohol torch, egyedi szerszámok, csiszoláshoz frézek, védőeszköz, köpeny igény szerint. Ha valaki színezett viaszt akar használni, azt hozni kell!

A versenyzőknek a verseny idejére biztosított a catering szolgáltatás és a konferencia ebéd.

A verseny eredmény kihirdetés napján, szombaton a konferencia előadásait és a workshopokat szabadon látogathatják, valamint biztosított a catering és a konferencia ebéd.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fe97hu/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420