Közlemény

Tisztelt Kollégák!

Az egyesület elnöksége a hatékony munkavégzés végett az elnökségen belül is felosztotta a munkát. Három fontos részre tagoltuk a feladatokat. Bizakodóan, de nem elbízva magunkat örülünk az egyre bővülő taglétszámnak, mely már igényli a szervezettebb működést, ehhez rugalmasabb, gyorsabb vezetési forma kell. Olyan gyorsan növekszik a taglétszámunk és olyan sok egyéni megkeresés érkezik, hogy erre már most is nehéz válaszolni. Az belépő tagok létszáma 300 fő felett jár, ekkora taglétszámra nem emlékszünk, hogy fogtechnikus egyesület létezett volna. Minden tagot, legyen az teljes tagsággal rendelkező vagy pártoló tagsággal rendelkező tag, be akarunk vonni a munkába, szükségünk van a véleményeitekre, a javaslataitokra.

Ezért úgy döntött az elnökség, hogy három területre osztja fel a munkát: Szociális képviseletre, Szakképzés-Oktatás képviseletre, Gazdasági képviseletre.

A Szociális képviseletet Lovász Ferenc elnökhelyettes látja el.

A Szakképzés-Oktatás képviseletet Erdélyi Attila elnökségi tag látja el.

A Gazdasági képviseletet Horváth András elnök látja el.

Az elnökség felosztott munkáját ezen felül a Tanácsadói testület is segíti.

Minden tisztel tagunknak a véleménye számít, ne késlekedjetek azokat megosztani velünk, várjuk építő javaslatotokat az egyes területek képviselői felé. Jelen témáink: A várható, lassú, szakaszos munkakezdés kapcsán, a jövőre nézve, milyen támogatást tudtok elképzelni a veszélyhelyzet elmúlását követően? Miben látnátok a segítséget, miben tudunk és kell a szakma tekintetében megerősödnünk? Milyen üzletpolitikát képviseljenek a laborok? Milyen keretek között tudjátok elképzelni a szakmai fejlődéshez szükséges tanfolyamok szervezését? Szükségesnek látjátok-e egy hasonló kreditrendszer bevezetését, mint pl. a fogorvosi praxisokban?

Ilyen és hasonló észrevételek, javaslatok kapcsán várjuk a leveleiteket, hozzászólásaitokat a videó konferenciákon, melyek összegzése után az elnökség a Tanácsadói testület felé továbbítja azokat. Ez azért fontos, mert így elég széles rétegben és közvetlen módon mindenkit be tudunk vonni a munkába, és egy gyorsabb döntési folyamatot készíthetünk elő. A begyűjtött információk alapján határozzuk meg a további lépéseket és ennek alapján tudunk benneteket képviselni.

Az egyesület weboldala hamarosan beindul, ahol megosszuk a legfrissebb fejleményeket, információkat. Kérünk benneteket, hogy erre az email címre írjátok meg észrevételeiteket, javaslataitokat: egyesulet@fe97.hu

A levelekre nem minden esetben tudunk válaszolni, nem is az a cél, hanem a tartalom feldolgozása, amit havonta megosztunk veletek az egyesület gyűlésein.

Az eddigi rendhagyó egyesületi gyűlések időpontja, minden hónap utolsó keddjén délután 18:00 órakor kerültek megrendezésre, most is ezt szeretnénk követni a videó konferencia keretein belül. A helyzet és a fejlemények függvényében a tagságra vonatkozó videó konferencia időpontjait sűríthetjük.

Tisztelettel:

Az egyesület elnöksége


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fe97hu/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420