MOFI Tagoknak

Kiküldött levél 2023.11.14-én.

 

Tisztelt Róth Lajos Elnök Úr!

A fogtechnikusokat is érinti az európai parlamenti és tanácsi rendeletekkel létrejött orvostechnikai eszközökre vonatkozó szabályozási keretrendszer (MDR) melynek célja a betegek és a felhasználók egészségének magas szintű védelme, valamint e termékek belső piacának zökkenőmentes működése.

A Fogtechnikusok Egyesülete az egységes szakmai feltétel rendszer szerinti működés elősegítése érdekében támogatja az új EU-s szabályozások szerinti követelményrendszerek alkalmazásának bevezetését.

Ennek keretében a Fogtechnikusok Egyesülete, tagjain túlmenően, minden olyan szakmai érdekcsoportnak, mely érintett témában, felajánlja az egyesület által a bevezetés támogatására kötött keretszerződés szerinti kedvezmények igénybevételének lehetőségét, minden nemű kötelezettség nélkül.

Ennek megfelelően azok a MOFI tagok, akik a Fogtechnikusok Egyesületébe pártoló tagként belépnek teljes-körűen jogosultak a Fogtechnikusok Egyesülete által a CERoad Tanácsadó Iroda között létrejött az MDR bevezetését támogató  keretszerződésben foglaltak szerinti összes kedvezményekre.

Várjuk a közös együttműködés reményében megtisztelő válaszát.

Szakami üdvözlettel:

Horváth András

FE elnök  


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fe97hu/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420